elválasztó vonal

Kompakt

Szolgáltatásunk közép- és nagyvállalatok számára biztosít átlátható felületet a cégkapu fiókba érkező üzenetek kezelésére.

A folyamatok gyorsaságát automatikus műveletek és integrált alkalmazások (ÁNYK, elektronikus aláíró program) biztosítják.

arrow

Minden hivatal elérhető

Az e-Cégkapuban az összes magyarországi hivatallal kommunikálhat.

Nyomtatványtár

Rendszerünkben több ezer ÁNYK nyomtatvány érhető el és lehetőség van e-Papír formátumú üzenetküldésre is. Az e-Cégkapuban megtalálhatók a hivatalok által létrehozott típus mezők (e-Papír értékkészlet).

Jogosultságkezelés és naplózás

Rendszerünkben minden tevékenység külön jogosultsághoz köthető, a naplózás folyamatos, így pontos adatokkal szolgál a bejövő és kimenő üzenetekkel kapcsolatos összes eseményről.

Strukturáltság

Alkalmazásunk segítségével leképezheti szervezete felépítését, így az egyes osztályok csak saját üzeneteiket látják.

Ügyféltámogatás

Felkészült munkatársaink azonnali szakmai támogatására számíthat munkanapokon.

Folyamatos fejlesztések

Az e-Cégkaput folyamatosan továbbfejlesztjük, az újdonságokat díjmentesen biztosítjuk ügyfeleink számára. Új funkcionalitásra vonatkozó egyedi fejlesztési igényt a VIP Nagyvállalat csomagot használó ügyfeleinktől fogadunk be.

Tértivevények, feladóvevények, nyugták

A technikai üzeneteket és a NAV nyugtákat automatikusan párosítjuk a kimenő üzenetekkel a hivatalokkal történő elektronikus levelezésben . Az alkalmazás kezelő felületén színekkel és szöveges információval is jelezzük,amire tudnak szűrni, hogy elfogadó vagy elutasító nyugtáról van-e szó.

Díjak*

elválasztó vonal
EGYSZERI DÍJ: 0 Ft
HAVI DÍJ: 101.060 Ft /30 nap
TRANZAKCIÓS DÍJ: 264 Ft /hivatali üzenet
Érdekel * A megadott árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.
kompakt csomag